Exhaurides les entrades per al concert de La iaia a la barca Tirona del Festival (a)phònica de Banyoles

20.04.2017

 Les entrades per al concert d’Alessio Arena també a la Barca Tirona estan a punt d’exhaurir-se.

Les entrades per al concert de La iaia a la Barca Tirona en el marc del Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, s’han exhaurit. Per la seva banda, queden les últimes entrades per al concert del cantautor napolità Alessio Arena que també tindrà lloc a la Barca Tirona el dissabte 1 de juliol. La venda d’entrades havia començat aquest dijous a les 10 del matí, juntament amb les del cantautor suec d’origen argentí José González i les de la cantant i trompetista Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, que van a bon ritme. Aquests són alguns dels noms que el Festival ja ha desvelat del cartell de la seva 14a edició, que tindrà lloc a la capital del Pla de l’Estany del 30 de juny al 2 de juliol.

En menys de cinc minuts (en quatre minuts exactes) el concert de La iaia del diumenge 2 de juliol a les 19 h ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. En un marc incomparable com és l’estany i damunt la Barca Tirona, el trio osonenc presentarà per primera vegada a les comarques gironines les cançons del seu nou disc. Un treball en què abandonen els sintetitzadors i l’electrònica del seu anterior àlbum i que les melodies porten pels camins de l’amor i la superació personal.

Les entrades per al concert del cantautor napolità Alessio Arena del dissabte 1 de juliol a les 20 h a la Barca Tirona estan a punt d’exhaurir-se. El cantautor italià establert a Barcelona presentarà també dalt la Barca Tirona i per primera vegada a les comarques gironines La secreta danza, (Temps Record, 2016), el seu segon àlbum d’estudi gravat entre Barcelona i Madrid. El disc proposa una barreja inèdita de cançó d’autor amb jazz, folk llatí i americà, sons de la Mediterrània i matisos d’electrònica, i es presentarà a duo, en un format pròxim i íntim.

Avui, 20 d’abril, també s’han posat a la venda les entrades per al concert del cantautor suec d’origen argentí José González, que presentarà a les comarques gironines el seu disc Vestiges & Claws el dissabte 1 de juliol a les 23:30 h a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles (23 € anticipada / 26 € taquilla). També es poden adquirir entrades per al concert que tindrà lloc en aquest mateix escenari de la cantant i trompetista Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet que actuarà el divendres 30 de juny a les 23:30 h (15 € anticipada / 18 € taquilla). Les entrades per a aquests concerts es poden adquirir al web www.aphonica.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 / 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 h a 14:45 h).     

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, va néixer l’any 2004 com una de les propostes musicals que la ciutat va engegar en el marc de la capitalitat de la Cultura Catalana. La profunda tradició musical de la ciutat i l’auge dels darrers anys, així com la voluntat de la capital del Pla de l’Estany d’organitzar un esdeveniment de referència han fet que l’(a)phònica s’hagi consolidat, edició rere edició, com un festival de renom i popular sense perdre la seva identitat i que en les darreres edicions ha aplegat més de 18.000 assistents. Pel Festival hi han passat artistes i formacions de reconeguda trajectòria com Micah P. Hinson, Jorge Drexler, The Excitements, Maïa Vidal, Joan Margarit & Carles Margarit, Standstill, Juan Perro, Mishima, Las Migas, Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Cançons de la veritat oculta, Martirio, Najwa, Sílvia Pérez Cruz & Javier Colina Trio, Raimon, Pedro Guerra, Hanne Hukkelberg, Christina Rosenvinge, Nouvelle Vague, Roger Mas, Love of Lesbian, I Fagiolini, Jay-Jay Johanson, Lluís Llach, Amanda, Najwa, Ariel Rot, Albert Pla, Miguel Poveda, Feliu Ventura o Maika Makowski, entre molts d’altres. El Festival està organitzat per l’Ajuntament de Banyoles, i està gestionat integralment per l’empresa Alter Sinergies.

Notícies