Néstor Giménez Raw Trio acosta clàssics del pop-rock contemporani al jazz, aquest dissabte a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles

13.09.2017

Néstor Giménez al piano, Manel Fortià al contrabaix i Andreu Moreno a la bateria integren un trio que reuneix tres dels joves músics de jazz més sòlids de l’escena catalana

Néstor Giménez RAW Trio serà aquest dissabte a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (21 h, 8 €) per acostar al jazz clàssics del pop-rock contemporani. Així doncs, de la mà d’aquest trio jove i solvent serà possible escoltar en clau jazzística temes de grups que van dels Oasis als Rage Against the Machine passant per Blur, U2, Metallica, Coldplay, Green Day o Dover.

Néstor Giménez al piano, Manel Fortià al contrabaix i Andreu Moreno a la bateria integren un trio de músics contrastats que, en aquest projecte comú, busquen l’abstracció, la concreció i la participació. Ells mateixos defineixen RAW Trio com un projecte que “és madur, és dur i és tou, és tot i no és res”. L’objectiu és revisar grans temes del pop i del rock i passar-los pel sedàs de la improvisació alhora que col·laboren amb músics de diferents àmbits i sonoritats. Es tracta, doncs, d’un trio cooperatiu nascut per fer projectes transgressors.

Tot plegat neix d’una iniciativa de l’Escola Superior de Música de Catalunya i és el resultat d’un procés que els mateixos autors han batejat com a Pop-Rock-Destrucció-Reconstrucció i que permet descobrir, des d’una perspectiva diferent, tota la riquesa i força del repertori de la música popular moderna. La reinvenció i l’eclecticisme són conceptes essencials del projecte.

Les entrades per al concert es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 a 17:45 h).

 

 

Per a més informació:

Ateneu - Centre Municipal d’Estudis Musicals

972 57 60 49

ateneu@ajbanyoles.org / www.ateneu.banyoles.cat

 

Notícies