La programació de l'Ateneu Bar de Banyoles s'ajorna fins a nova obertura

19.09.2017

El canvi de subarrendatari de l’Ateneu Bar no suposarà alteracions en la idiosincràsia d’un equipament que va néixer l’any 2003

La programació de setembre a desembre de l’Ateneu Bar de Banyoles s’ajorna fins a la reobertura de l’equipament. Properament l’espai iniciarà una nova etapa amb l’objectiu de continuar essent un espai neuràlgic en la vida social i cultural de la ciutat.

L’Ateneu Bar ofereix cada temporada una programació cultural de petit format, dins la qual destaquen els concerts en viu a més de les projeccions del Documental del Mes o les sessions de Música Punxada. També acull actuacions de diferents festivals musicals, com ara FEMJazz!, (a)phònica o Ethno Catalonia.

El mes de juliol, l’actual empresa subarrendatària del bar va renunciar als dos anys de contracte que li mancaven. El canvi de subarrendatari no suposarà alteracions en la idiosincràsia d’un equipament que va néixer l’any 2003. La reobertura de l’espai significarà el retorn, amb energia renovada, d’una programació musical i cultural de petit format engrescadora, oberta i pensada per a tota la ciutadania.

 

Per a més informació:

Ateneu - Centre Municipal d’Estudis Musicals

972 57 60 49

ateneu@ajbanyoles.org / www.ateneu.banyoles.cat

Notícies