El Carnestoltes de Banyoles convertirà la ciutat en Banyolilàndia i inclourà una festa Flower Power

31.01.2018

Banyolilàndia és un nou món de diversió, ball i disfresses, dissenyat per Crative Corner, amb passaport propi.

Aquest cap de setmana, dies 2 i 3 de febrer de 2018, torna el Carnestoltes de Banyoles per transformar la ciutat en Banyolilàndia, un nou món de diversió, ball i disfresses que, fins i tot per entrar-hi cal un passaport propi que es pot descarregar al web festesbanyoles.cat. De fet, en aquest web s’hi pot trobar tota la informació detallada de les activitats d’entre les que destaca  la festa de música i disfresses Flower Power d’Adolescents. Cat. El web també informa de les afectacions al trànsit que suposarà el Carnestoltes de Banyoles. Tota la imatge gràfica i el cartell són obra de l’empresa Creative Corner.

El Carnesoltes viurà el seu moment més àlgid el dissabte 3 de febrer. Hi ha prevista la rua infantil (a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Catalunya), la Festa del Carnestoltes infantil (a les 6 de la tarda a l’envelat de la plaça de les Rodes) amb l’actuació del grup de versions la Banda Balca i xocolatada. El portal web Adolescents.cat presentarà Flower Power, una activitat que consisteix en música i disfresses  (a les 9 a l’envelat la plaça de les Rodes) amb els DJ Ernest Codina i Roger Carandell.

Després de la festa Flower Power començarà la rua de nit (¼ de 12 de la nit a la plaça de les Rodes) i el concert de Carnestoltes (a 2/4 d’1 de la matinada a l’envelat la plaça de les Rodes) amb l’Orquestra Di-Versiones (versions). I pels més animats a 2/4 de 3 de la matinada hi haurà la Baixada dels gats cap al recinte de Barraques acompanyats de la Bufant Fort Street Band. Una vegada al recinte de Barraques la Festa continuarà amb l’actuació de La Banda Neon (versions).

La programació del Carlestoltes començarà, un any més, amb la Rua de versots (divendres 2 a les 8 de la tarda a la plaça de les Rodes, organitzat per Gàrgoles de Foc) on textos satírics qüestionaran, de forma humorística, aspectes d’actualitat. El divendres la festa seguirà amb la Fes-te cutre (a la 1 a l’envelat del recinte de Barraques, organitzat pel Comitè de Banyolinades).

Durant els dos dies se celebrarà un concurs d’Instagram per a joves d’entre 12 i 29 anys que vagin disfressats. És la primera edició d’aquest concurs i per participar-hi cal fer-se una foto en el photocall de davant de l’Ajuntament de Banyoles i penjar-la a Instagram amb l’etiqueta #BANYOLILÀNDIA mencionants els comptes. Les que tinguin més “m’agrada” optaran a diversos premis amb targetes regal en comerços de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. El dia 5 es donaran a conèixer els guanyadors a través de les xarxes socials de Festes de Banyoles(@festesbanyoles) i de l’Espai jove (@plaestanyjove).

El regidor de Festes de Banyoles, Jordi Bosch, ha destacat les dues novetats d’enguany que són el concurs d’Instagram i la festa Adolescents.cat titulada Flower Power amb els DJ Ernest Codina i Roger Carandell. Bosch ha destacat que hi ha activitats per diferents grups d’edat i ha demanat un Carnestoltes amb gresca i civisme.

Notícies