Toti Soler fa balanç dels seus 50 anys sobre l'escenari acompanyat de la veu de Gemma Humet, a Banyoles

12.03.2018

El concert fa un recorregut pels millors temes de Soler, una forma personal i profunda de compondre, interpretar i posar veu als poetes.

El proper divendres 16 de març a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (21 h) Toti Soler presentarà el seu espectacle Més de 50 anys, un recorregut pels millors temes que el guitarrista ha escrit durant els seus més de 50 anys sobre l’escenari.

 Des que va iniciar la seva carrera artística, l’any 1965, amb Els Xerracs, Toti Soler ha conreat un camí prolífic amb més d’una trentena de discos publicats, infinitat de col·laboracions musicals i discogràfiques i nombrosos amics i companys de viatge... Ara, es presenta acompanyat de la delicada i alhora intensa veu de Gemma Humet i del seu trio (Marc Prat al contrabaix i Arnau Figueres a la percussió), amb qui proposa a l’espectador un recorregut captivador per la seva obra de guitarra i cançó –tan mediterrània i universal- a través dels millors temes que ha escrit durant més de mig segle de dedicació a la música. Una forma personal, sensible i profunda de compondre, interpretar i posar veu als poetes.

 Si bé és cert que Toti Soler és conegut pel gran públic, en gran part, per ser un mestre posant música a la veu dels poetes i per les seves col·laboracions amb grans cantautors dels Països Catalans (on destaca per sobre de totes el seu periple de 24 anys amb Ovidi Montllor), no és menys cert que la major part de la seva creació musical estrictament guitarrística roman desconeguda o només està a l’abast dels seus seguidors més fidels i melòmans. Més de 50 anys dona a conèixer més i millor la seva inestimable obra: tan mediterrània, tan contemporània, tan universal.

 Les entrades, amb un preu de 10 € anticipada i 12 € taquilla, es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 h i els divendres de 8:30 h a 14:45 h.)

Notícies