XXIIè. Concurs de dibuix infantil "Per Sant Jordi un punt de llibre"

16.03.2018

La Biblioteca Comarcal del Pla de l'Estany ja ha començat a celebrar el Sant Jordi amb l’arrencada del XXIIè Concurs de Punts de Sant Jordi. La temàtica és oberta, però es valorarà que la creació artística s’associï a la diada de Sant Jordi, els llibres, la cultura, els dracs, la Rita Xuclalletres, etc.

Des de l’1 fins al 24 de març tots els infants que hi vulguin participar poden recollir les cartolines, fer-ne el dibuix i entregar-lo a la Biblioteca. Hi hi ha tres categories establertes: petits (P0 a P4), mitjans (P5 a 2n) i grans (3r a 6è).

Com cada any es comptarà amb la col·laboració d’un jurat professional -format per persones vinculades al món artístic i cultural banyolí- que s’ocuparà de fer una primera selecció qualificada de les propostes presentades, les quals, posteriorment se sotmetran a la votació popular.

La votació popular s’iniciarà el dilluns 26 de març i es tancarà el dimecres 11 d’abril, període en què tothom que ho desitgi, podrà votar els punts de llibre que més els hi agradin.

El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a 2/4 de 6 h de la tarda, just abans de començar la sessió del conte a la Plaça Major, es donaran a conèixer els/les guanyadors/es de les tres categories i es lliuraran els respectius premis.

Molta sort i visca Sant Jordi!

Notícies