LECXIT: cloenda del curs del programa LECXIT amb les voluntàries, les nenes i les famílies

14.06.2018

Lecxit és un programa que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora. La clau de LECXIT està en treballar de forma lúdica i amena gràcies al voluntariat i a la implicació de l’entorn dels nens i nenes que participen en el programa.

La Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany ha participat per segon consecutiu en aquest programa i ha fet  una valoració molt positiva del projecte .

Cada voluntària ha format parella amb un nen o nena de l’Escola Baldiri i Reixach: l’Anna Torrent amb l’Hayyat, Cristina Veiga amb la Siham, l’Isabel Ventura amb la Lucia, la Núria Pola amb l’Iman i la Núria Simó amb en Jordi. Han vingut una hora a la setmana a la Biblioteca per llegir, conèixer la Biblioteca i descobrir les lectures i moltes altres coses.

Dimarts 12 de juny vam fer la cloenda/berenar  amb les voluntàries, infants i famílies per compartir l’experiència del curs i també la lectura en veu alta del llibre Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore de W. Joyce   i d’un  fragment de El Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry. 

Les voluntàries i infants han estat molt contents de les trobades de tot l’any amb ganes de continuar el proper curs  i de millorar el projecte.

Si us agrada llegir i compartir i teniu una hora a la setmana, us engresquem a participar-hi. Si voleu més informació, contacteu amb la biblioteca:

Tel. 972 57 16 02

biblioteca@ajbanyoles.org

Notícies