Nou servei a la plataforma digital eBiblioCat: l'accés a 2900 títols de pel·lícules

29.08.2018

eBiblio Catalunya és un servei  del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, inaugurat el 2016, que fa possible el préstec de continguts digitals.

Comptava amb una col·lecció de títols d’obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, amb un fons en català, castellà i anglès i des d’aquest estiu també es pot accedir a 2900 títols  pel·lícules, des de clàssiques com Matrimonio a la italiana, a títols més actuals com Lobo o Traffic.

Us recordem que es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. Per accedir-hi només cal tenir el carnet de les biblioteques públiques  i un correu electrònic. 

Un cop sol·licitat la visualització des del «meu compte» disposeu de 72 hores per fer-ho, tants cops com ho desitgeu.

Aquest servei vol garantir la descàrrega legal de continguts, que s'ofereix a través d'una plataforma senzilla i oberta als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya per a la lectura de continguts digitals.

El servei està promogut el Ministeri de Cultura i Esport amb la col·laboració del  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona

Si voleu més informació de com funciona l’eBiblio Catalunya, podeu demaneu assessorament a la Biblioteca.

Notícies