Balla'm un llibre: dansa, paraula i música a la Biblioteca Comarcal del Pla de l'Estany

26.04.2019

El proper dissabte 27 d’abril  d’abril a les 12’00 h, a la Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany, continuarem celebrant Sant Jordi i també ens afegirem als actes per celebrar el Dia de la Dansa, 29 d’abril, amb un espectacle  que uneix la paraula, el moviment i la música a partir d’un clàssic de la literatura:

El Banquet de Don Quixot, de Laura Vilar i Miquel Barcelona a partir d’ El Quixot de Miguel Cervantes.

El Banquet de Don Quixot, una experiència sobre la inclusió de la diferència. Reaccionem davant la mirada fixa com animals que han de protegir la seva integritat física davant una possible agressió. Ens sentim atacats. Ens sentim acusats, violentats, burlats i insultats. Tenim por. El grup, la societat ens protegeix i ens dóna força i ens permet observar, estudiar i massa sovint rebutjar la diferència, potser ens podria fer mal. En aquest cas El Banquet, a través del personatge de don Quixot i la seva peculiaritat, vol trobar mecanismes que plantegin possibilitats, emocions i mirades que suggereixin un canvi en la manera d'afrontar la diferència. El Banquet posa sobre la taula tendències, es nodreix i celebra els patrons i esdevé una vivència de canvi integrador.


Coreografia i interpretació: vbuit- Laura Vilar i Miquel Barcelona. Guitarra i veu: Joan Viñals. Percussió: Santi Carcasona. Vestuari: Laura Vilar i Miquel Barcelona. Durada: 20 minuts. Públic: Per tots els públics.

Balla’m un llibre és una col·laboració entre l’APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), l’Institut Català de les Empreses Culturals, el Servei de Biblioteques del Departament de Cultural.

Per més informació, cliqueu:

Balla'm un llibre

Notícies