Spender, Cia. El Vol del Pollastre

Inspirat en "Les cròniques marcianes" de Ray Bradbury

Del 01.12.17 al 10.12.17

Preu: 14 euros

Compra d'entrades i condicions de venda: www.temporada-alta.net

Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia / Interpretació: Genís Casals, Júlia Falgàs, Arnau Nadal, Mariona Pagès i Eduard Serra / Disseny il·luminació: August Viladomat / Disseny de so: Marc Paneque / Escenografia: Lluís Nadal / Ajudant de direcció: Tere Solà / Imatge gràfica: Júlia Falgàs / Fotografia: Sílvia Poch / Enregistrament audiovisual: Josep Sarquella / Vestuari: El Vol del Pollastre / Producció tècnica: Punt de Fuga i Arnau Nadal / Producció: El Vol del Pollastre / Comunicació: Júlia Falgàs / Distribució: Mariona Pagès i Eduard Serra / Agraïments: Galderic Sanmartí, Escola l’Entorn, Judit Torres, Ricard Prat, Juncà Gelatines, Joan Daunis.

Espectacle inclòs dins la programació de Temporada Alta 2017 – Festival de tardor de Catalunya – amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles

Al principi hi va haver una primera expedició. Va fracassar. Després, i contra tot pronòstic, una segona. I una tercera. Ambdues van fracassar també. Finalment va aparèixer la quarta i definitiva. Entre els seus tripulants es trobava l’Spender. Aquella no va ser una simple expedició de reconeixement. El seu objectiu era fugir ben lluny de la Terra per començar de bell nou al planeta vermell.

Spender s’endinsa en el terreny de la fantasia o ciència ficció. I és que potser aquest és el millor gènere per parlar de la nostra por cap a allò desconegut o diferent, per submergir-se en els misteris de l’ànima humana i per netejar-nos del tedi de l’existència. Perquè, com va dir el filòsof... “És bo de renovar la nostra capacitat de sorpresa. Els viatges espacials ens han fet, a tots plegats, nens una altra vegada.”

Organitza: Festival Temporada Alta            

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR