Cobertura

Amb Clara Segura i Bruno Oro

Finalitzat
DURADA:  80 minuts
Divendres 23 d'abril | 20:00 h

Pots apuntar-te a la llista d'espera aquí.

Direcció: Clara Segura / Una idea de: Bruno Oro / Dramatúrgia: Bruno Oro i Alejo Levis / Interpretació: Bruno Oro i Clara Segura / Escenografia, audiovisuals i disseny gràfic: Alejo Levis / Vestuari: Maria Armengol / Il·luminació: Guillem Gelabert / Disseny de so: Damien Bazin / Caracterització: Clàudia Abbad / Ajudant de direcció: Alejo Levis / Ajudant d’escenografia: Montse Figueras / Música original: Bruno Oro

Clara Segura y Bruno Oro tornen als escenaris banyolins després de 15 anys, amb una història hilarant i eterna sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs. La parella artística de Vinagre es retroba per interpretar múltiples personatges en aquesta nova comèdia.

El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana.

En l’actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l’edat i l’auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d’en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut.

La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l’esdeveniment i fa perillar totes les connexions. Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

La premsa ha dit:

 “Los protagonistas están entregadísimos, arrasadores, y tienen al público a sus pies desde el minuto uno (…) lo que manda es la fuerza y el talento de Clara Segura y Bruno Oro. Y de Alejo Levis. Un aplauso para los tres.”

Marcos Ordoñez Babelia El País

"Una parella artística compenetrada i d’una enorme generositat que ofereixen un recital de fregolisme"

Santi Fondevila ARA

Divendres
23
abr
Des de
18 €
Finalitzat