GABRIELA MONTERO

Auditori de l'Ateneu

DURADA:  1:45 h
03.03.17
Artista resident de l'Ateneu - CMEM 2017 (concert I)La pianista veneçolana Gabriela Montero, recent guanyadora d'un Grammy Llatí, és la flamant artista resident 2017 de l'Ateneu - CMEM.
Gabriela Montero - Artista resident de l'Ateneu - CMEM 2017 (concert I)
Gabriela Montero - Artista resident de l'Ateneu - CMEM 2017 (concert I)

Piano: Gabriela Montero.

La pianista veneçolana Gabriela Montero, recent guanyadora d’un Grammy Llatí, és la flamant artista resident 2017 de l’Ateneu – CMEM. Montero és avui una de les pianistes més reclamades, i ha estat convidada per les millors orquestres del món: Filarmòniques de Los Ángeles i Nova York, Simfòniques de Chicago i San Francisco, Gewandhaus de Leipzig, Academy of St. Martin in the Fields, Orquesta de Cleveland, City of Birmingham, Philharmonia, Vienna Symphony, etc. Famosa pel seu compromís social i humà, ha sigut nomenada Cònsol Honorària per Amnistia Internacional i va tocar en la investidura de Barak Obama.

En el primer dels tres recitals que oferirà el 2017 a Banyoles, Montero interpretarà dues obres mestres de Schubert i Schumann i, a la segona part, oferirà una mostra del seu extraordinari talent per a la improvisació. I és que, a més de per les visionàries interpretacions del repertori clàssic, Montero és cèlebre per la seva habilitat de compondre obres noves en temps real, convidant el públic a escollir els temes sobre els quals improvisar. Una experiència única. 

F. Schubert: Impromptus op. 90, D. 899

R. Schumann: Carnaval, op. 9

Improvisacions sobre temes demanats al públic

Organitza: Joventuts Musicals de Banyoles                                                                       

En conveni: Ajuntament de Banyoles

Amb el suport de: Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya.

Patrocina: Jorquera Pianos.

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR