Valerie

Cia. LogOut Teatre

Finalitzat
Del 30.11.18 al 02.12.18
VALERIE
VALERIE

Autor de l’obra original: William Shakespeare / Nova dramatúrgia i direcció: Guillem Lloret / Ajudant de direcció: Txell Brunsó / Intèrprets: Clara Mir Bautista, Elisenda Veciana Buixeda, Neus Fernández, Irina Bellavista, Txell Brunsó, Mario Rebugent, Anna Triola, Núria Fossas i Guillem Lloret / Direcció musical: Núria Fossas i Guillem Lloret / Vestuari: Mario Rebugent  i Mila Vázquez / Escenografia i il·luminació: Jan Picó / Proposta i producció: LOG OUT Teatre / Amb la col·laboració de: Joan Solana, Salvador Oliva, Ajuntament de Cassà de la Selva i Ajuntament de Banyoles / Agraïments: Susanna Garachana, Íngrid Calpe, Joan Gómez i Centre de Formació Teatral El Galliner.

Valerie és una destrucció del Hamlet de William Shakespeare situada a Babilònia, un club de nit abstracte entre França i Espanya. La mare morta de la Valerie se li apareix una nit en forma d’espectre per confessar-li un secret que la portarà a crear-se un palau de cartró que la protegeixi de la pluja que cau a fora.

L’obra és una aproximació a l’actitud antinaturalista nascuda a finals dels anys 90 amb autors com Mark Ravenhill o Thomas Ostermeier. Amb un equip de 8 actors i a través del muntatge audiovisual amb neons i música electrònica, Valerie busca decapitar un a un els espectadors emmirallant-los a través d’un retrat grotesc del món contemporani sense perdre la qualitat del text original.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR