Més de 3.300 alumnes de les escoles de Banyoles i comarca participen a l'activitat "Anem a veure teatre"

05.02.2020

És una proposta inclosa a la Guia de Recursos Educatius de Banyoles que pretén acostar els infants d’educació infantil i primària al món del teatre.

El Teatre Municipal de Banyoles ha acollit aquests dies, en horari escolar, diverses representacions teatrals dirigides als alumnes d’infantil i primària de la ciutat i la comarca. És una nova edició de la proposta ‘Anem a veure teatre!’ de la Guia de Recursos Educatius de Banyoles, que pretén acostar els nens i nenes al món del teatre.

Des del 27 de gener passat, hi han participat un total de 3.339 alumnes de les escoles de Banyoles i el Pla de l’Estany, així com alumnes de dues escoles de fora de la comarca, concretament de Mieres i Medinyà.

Els alumnes de cinquè i sisè de primària van poder seguir l’espectacle ‘Treasure Island’, una proposta en anglès d’IPA Productions. Els més petits, de fins a 7 anys, van veure ‘Embolic a la granja’, una proposta de la companyia La Baldufa. I aquesta setmana, els alumnes de tercer i quart de primària tanquen la campanya amb l’espectacle ‘Quimera’, de Brutal Produccions.

‘Anem a veure teatre!’ té per objectiu potenciar el coneixement del llenguatge i la interpretació teatrals, a més d’estimular l’assistència a representacions teatrals, transmetre valors i actituds de la vida quotidiana a través d’aquestes arts, i estimular l’aprenentatge de l’anglès a través dels espectacles teatrals.

L’activitat està organitzada pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles i les escoles del Pla de l’Estany, i compta amb la col·laboració del Teatre Municipal, l’Associació Té Tela, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

Notícies