L'endevinalla de la Rita en línia

01.04.2020

En període de confinament -i davant la incomunicació física que imposa la reclusió- la Rita Xuclalletres ha fet el salt a les noves tecnologies per poder continuar oferint la seva Endevinalla mensual a tots els infants.

La Rita, com tothom, segueix al peu de la lletra les indicacions que s'han establert en aquests dies de confinament. No cal patir per ella, a la Biblioteca té una immensa varietat de contes per llegir, badar o remirar i, a més a més, conjuntament amb el Drac de l'Estany i la Rateta de la Biblioteca fa trobades literàries, clubs de lectura i hores del conte. Plegats s'inventen les Endevinalles de cada mes. Això sí, respecten escrupolosament la distància de seguretat d'un metre i mig!

Tots els infants, fins a onze anys d'edat, que vulgueu continuar participant al joc de l'Endevinalla de la Rita haureu de seguir amb atenció la informació de la Biblioteca a través de les xarxes: Instagram, Twitter i Facebook.

A partir d'avui hi trobareu l'Endevinalla del mes d'abril que diu:
SÓC UN PONT DE MOLTS COLORS
QUE SURT QUAN PLOU I FA SOL

Podeu adreçar-vos telemàticament al correu de la Biblioteca: biblioteca@ajbanyoles.org i escriure la vostra resposta indicant, a més a més, el nom i cognom i l'edat

Molta sort!

Notícies