Suspesa la programació de Cultura Banyoles d’abril i maig

07.04.2020

L’Ajuntament de Banyoles ha acordat suspendre les activitats programades a la ciutat durant els mesos d’abril i maig, arran de la crisi sanitària generada per la COVID-19. La mesura afecta els darrers espectacles de la temporada de la programació d’arts escèniques, així com la programació d’activitats de la Biblioteca Pública Comarcal del Pla de l’Estany i els museus de Banyoles.

També se suspèn la 27a edició del FEM Jazz! Festival d’Emergències Musicals, que s’havia de celebrar del 28 al 31 de maig; o les activitats previstes per l’Any Carner, com el cicle de conferències i el Sopar Carnerià.

La majoria de les activitats es reprogramaran en altres dates per poder-les continuar oferint al públic.

Entrades

En el cas de les entrades per als espectacles d’arts escèniques, es retornarà l’import de les entrades als espectadors, a través del mateix sistema pel qual s’havia adquirit. Si van comprar les entrades per la pàgina web, se’ls retornarà d’ofici l’import pagat al compte vinculat a la targeta de crèdit a través de la qual van fer la compra.

Els espectadors que van comprar l’entrada en efectiu a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, se’ls retornarà l’import de les entrades, prèvia presentació de les entrades, a les oficines de Recaptació de l’Ajuntament, una vegada hagi passat l’estat d’alarma i les oficines tornin a estar obertes al públic amb normalitat.

Notícies