Les inscripcions al casal d’estiu d’arts escèniques “Que comenci!” arrenquen dilluns

27.05.2020

Les sol·licituds es realitzaran de forma telemàtica a través del web de l'Ateneu - CMEM

Les inscripcions al casal d’estiu d’arts escèniques “Que comenci!” començaran dilluns que ve dia 1 de juny i s’allargaran fins al 12 de juny. Enguany, atesa la situació d’emergència sanitària, les inscripcions es realitzaran exclusivament al web de l’Ateneu – CMEM omplint un formulari que s’habilitarà a partir de dilluns que ve en aquesta mateixa pàgina web.

El casal d’estiu “Que comenci!”, impulsat per l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) i l’Aula de Teatre, tindrà lloc del 29 de juny al 28 d’agost de 2020. Es desenvoluparà en grups reduïts de nens i nenes, seguint la Normativa d’activitats d’estiu que ha dictat la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar els preus, els descomptes i la normativa d’inscripcions a aquest enllaç.

Coordinat per Ona Bosch, Alba Carretero, Tere Solà i Pol Soler, el casal d’estiu “Que comenci!” proposa un espai en el qual nens i nenes viuran en primera persona la creació artística a través de diferents disciplines: música, teatre, dansa i lleure. Setmanalment es treballaran diferents propostes escèniques de forma transversal d’una manera divertida i creativa.

CONVOCATÒRIA DE BEQUES

L’Ajuntament de Banyoles obrirà també dilluns la convocatòria de sol·licitud de beques per al programa Lleure per a Tothom que vol facilitar l’accés de les famílies als casals d’estiu de la ciutat. Aquest any l’Ajuntament ha doblat la convocatòria i destinarà 20.000 euros per facilitar que més famílies puguin accedir a les ajudes, com a mesura de xoc per la crisi  sanitària provocada per la Covid-19. Les sol·licituds per accedir al programa es podran presentar de l’1 al 12 de juny coincidint amb el període d’inscripcions al casal.

Les famílies que no superin els llindars econòmics establerts a les bases podran gaudir d’un percentatge de descompte en el preu del casal, per un màxim de quatre torns, d’acord amb el nivell d’ingressos anual de la unitat familiar o bé, com a mesura excepcional, que hagin vist reduïts els ingressos familiars en els darrers mesos. Per presentar les sol·licituds, es recomana que els tràmits es facin en línia a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Banyoles. En cas que no es pugui fer el tràmit en línia, cal sol·licitar cita prèvia per a fer presencialment el tràmit a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a joventut@ajbanyoles.org o bé trucant al 972 58 32 11.

Notícies