Paraules d'amor

de Joan Ollé

Finalitzat
23.11.18 | 21:00 h
PARAULES D'AMOR
PARAULES D'AMOR

Direcció: Iban Beltran i Joan Ollé / Intèrprets: Laura Pujolàs, Cristina Arenas i Blanca Garcia-Lladó

“Amb Paraules d’amor volem posar en escena un diccionari, el “Diccionari Tòntu (Elogi del barbarisme i d’altres barbaritats de la parla catalana)”, que, per més gosadia, he escrit jo mateix. El títol ja insinua les intencions: retre homenatge a les moltes maneres de parlar el català -no sempre conforme a les normes de l’Acadèmia- dels nostres avis, pares, nosaltres mateixos i els nostres fills. Passejarem aquestes paraules com  altives i altius models desfilant per la passarel·la de la llengua i la memòria.

Sí, Paraules d’amor, perquè com diu en Serrat a la seva cançó, no en sabíem més, i amb elles hem anat fent. No deixa de ser curiós que Catalunya, que ha exhibit reiteradament la seva llengua com a gran signe d’identitat, sigui, sens cap mena de dubte, el país d’Europa i part de l’estranger que, per convivència amb el castellà,  pitjor la parla amb respecte a la normativa vigent.

I què tindrà de “teatral” tot plegat? No ho acabo de saber.” – Joan Ollé –

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR