Romeo & Julieta

Cor de Teatre Joves

Del 25.01.19 al 27.01.19

Direcció i adaptació: Joan Gómez Ponsetí / Direcció musical: David Costa / Arranjaments i espai sonor: Vic Moliner / Arranjaments vocals: David Costa i Nasi Marco / Escenografia: canseixanta / Il·luminació: August Viladomat / Vestuari: Nuri Tresserras / Elocució: Salvador Oliva / Interpretació: Eduard Paredes, Neus Fernández, Enric López, Laura Pia, Nasi Marco, Llum Pérez, Saïd Bosch, Mireia Pairó, Aleix Fernández, Anaïs Córdova, Llorenç Gómez, Pere Quintana, Berta Butinyà / Veus: Cor de Teatre Joves / Vents: Sara Gómez / Baix i contrabaix: Tomàs Pujol  / Percussions: Julià Gratacós

Sona Like a virgin de la Madona i l'entrada de Julieta causa admiració entre els convidats: és la nit en què es cel·lebra de la festa anual dels Capulets. Té catorze anys només, però la seva mare desitja casar-la ben aviat amb un dels més ben considerats cavallers de Verona: el comte París. Romeo se n'enamora bojament només de veure-la. Aquella mateixa nit aconseguirà ballar amb ella, besar-li els llavis amb dolçor i emmetzinar-la amb el poderós verí de l'amor.

Amb la força visual de les propostes del director Joan Gómez Ponsatí, Cor de Teatre Joves presenta la seva particular versió del clàssic de Shakespeare.

La fusió entre la polifonia creada per David Costa i els arranjaments del contrabaixista Vic Moliner és l'autèntica protagonista de Romeo & Julieta.

Una excel·lent ocasió per viure, veure i escoltar l'aliança entre el text de Shakespeare i els grans hits dels anys 90: Prince, Madona, The Cure, Lou Reed, Red hot chili peppers, Depeche Mode, entre molts altres.

Producció i distribució: Somfònics i Cor de Teatre Joves / En conveni amb: Ajuntament de Banyoles / Amb el suport de: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals, Diputació de Girona i Fundació Lluís Coromina.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR