ULTRAORBISM, amb Marcel·lí Antúnez

Espectacle inclòs dins la programació de Temporada Alta 2019

Finalitzat
DURADA:  50 minuts
Dissabte 16 de novembre | 21:00 h

Ultraorbism va obtenir l'Excellence Award en la categoria d'Art del Japan Media Art Festival del 2015

Concepte, dibuixos i acció: Marcel·lí Antúnez i Roca / Música i intèrpret: Andrea Valle / Text: Julià de Jòdar / Direcció tècnica: Oriol Ibàñez / Programació: Sergi Lario / Animació: David Tangarife, Jesús González i Claudio Marzà / Telons: Yansy Soler i Wahab Zeghlache / Vestuari: Paloma Borné / Fotografia: Carles Rodríguez / Mescla de so: Paolo Armao, Andrea Valle

Reconegut internacionalment com una de les figures més rellevants de l'art electrònic i l'experimentació escènica, la trajectòria de Marcel·lí abraça un període de 30 anys, durant els quals ha desenvolupat un univers visual absolutament personal i iconoclasta, basat en una reflexió sobre sistemes de producció artística. La seva obra inclou performances mecatròniques en ocasions amb robots, instal·lacions interactives i col·laboracions amb col·lectius entre els que destaquen la Fura dels Baus, del que va ser fundador i líder en els anys vuitanta.

Ultraorbism és una performance basada en Històries Verídiques de Llucià de Samòsata. "Estic al mig del camp, no hi ha pobles, ni cases, ni camins, miro al cel sense lluna (...) No sóc res. Només l'emoció i la fantasia poden donar sentit a aquest abisme".

Espectacle complementari a l'exposició "Marcel·làxia: El menjar dels ocells / humans" que es podrà veure a l'espai Eat Art de la Fundació Lluís Coromina.

Organitza: Temporada Alta

Amb el suport de: Ajuntament de Banyoles

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR