EL COL·LOQUI

Amb en Peyu

Finalitzat
DURADA:  1 hora i 20 minuts
Diumenge 29 de novembre | 19:00 h

Interpretació: Peyu / Direcció: Joan Roura / Ajudant de direcció: Albert Sayós / Guió: Peyu i Joan Roura / Disseny de llum: Dani Tort / Espai sonor: Oriol Baulenas / Coordinació tècnica: Logística de Guerrilla / Mecanismes escènics: Agustí Rovira / Producció: El Corral de l’humor / Management: Guerrilla Produccions

En Peyu presenta el seu 4t espectacle en solitari i torna a apostar pel que ha apostat sempre: allunyar-se de l’standup comedy i descol·locar al públic des del minut zero.
 
En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: El gallardo español de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l’escenari de l’etern conflicte entre moros i cristians serveix d’excusa per explicar una història d’amor prohibit.
 
Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa… Salvant les distàncies i per descriure-ho d’una manera gràfica, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem “salvant les distàncies” perquè evidentment Terra Baixa no s’assembla gens a El gallardo español.
 
Qui no entengui l’espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s’ha gestat tota la posada en escena podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.
Diumenge
29
nov
Des de
15 €
Finalitzat