HORA DEL CONTE

Pols màgica

Finalitzat
Dijous 08 d'octubre | 17:30 h

Places exhaurides

A càrrec de ClinClonClown

Espectacle de clown i màgia per a tota la família. La pallassa Xibidora té una capseta amb pols màgica. Explica com la va aconseguir a través d'un conte màgic: el senyor Caleró és un garrepa a qui li agraden molt els euros, té ha tancat a uns animals en una presó i els tracta molt malament, y preten fer pagar a la gent per visitar-los. Un avi bruixot els ajuda a recuperar la llibertat que van perdre per culpa del terrible senyor Caleró.

La pallassa Xibidora té ganes de provar de fer trucs de màgia sense fer servir la pols màgica de la capseta; diu que sap fer trucs de màgia però no li surten. Amb l'ajuda del públic i la pols màgica de la capseta, tant el públic com la mateixa pallassa queden meravellats de com li surten els trucs. Sort en té del públic que l'ajuda a aconseguir fer uns trucs espectaculars. Per acabar, ensenya el públic a fer l'únic truc de màgia que li surt sense haver de fer servir la pols màgica de la capseta.

Aforament limitat amb inscripció prèvia a la Biblioteca presencialment, per telèfon o correu electrònic: 972 57 16 02 / biblioteca@ajbanyoles.org

A causa de la COVID19 l'aforament de la Biblioteca és limitat. Per poder acollir el màxim d’infants i famílies, preguem que només una persona adulta acompanyi un infant a l’activitat.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR