FAIRFLY

Cia. La Calòrica

Finalitzat
Divendres 29 de gener | 20:30 h

Dramatúrgia: Joan Yago / Direcció: Israel Solà / Intèrprets: Queralt Casassayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura / Escenografia, vestuari i il·luminació: Albert Pascual / Cançó Fairfly: Ona Pla i Josep Sánchez-Rico / Vídeo: Moosemallow Crew / Disseny de l’espai sonor: Israel Solà i Guillem Rodríguez / Fotografies: Anna Fàbrega / Disseny gràfic: Albert Pascual / Producció executiva: La Calòrica

Premi Butaca 2017 al Millor text i Millor espectacle de petit format

Premi de la crítica 2017 al Millor espectacle de petit format

Premis Max 2018 al Millor text revelació i Millor espectacle revelació

La Calòrica, la potent companya d’escena independent creada fa set anys, presenta a Banyoles, el seu aclamat i aplaudit 'Fairfly', una sàtira amb un punt agredolç sobre el món dels emprenedors escrita per Joan Yago.

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

En un intent desesperat de maquillar les xifres de l'atur i acabar definitivament amb la consciència de classe, govern i mercat s'han unit per intentar demostrar que si la nostra vida professional és precària, infeliç i insatisfactòria és només per culpa de la nostra falta de “cultura emprenedora”. Per això, mentre es liberalitzen els acomiadaments i es retallen els drets laborals, proliferen les campanyes d'ajut a les start-ups i els eslògans motivacionals com: “Surt a complir el teu somni” o “Sigues el teu propi cap”. Tot i que – després de quasi deu anys de crisi – tots som conscient d'aquesta mena de trampes, no podem evitar pensar: “i si el nostre somnis es complís? I si la nostra fos realment la idea que pot canviar el món?”

Divendres
29
gen
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat