ELDA I DANIEL

Amb Meritxell Yanes i David Planas

Finalitzat
Divendres 26 de febrer | 20:30 h

Direcció i dramatúrgia:  Llàtzer Garcia / Interpretació: Meritxell Yanes i David Planas / Ajudant de direcció: Marta Comasòlivas / Vestuari: Marta Comasòlivas / Escenografia: David Planas i Meritxell Yanes / Producció executiva: Meritxell Yanes i David Planas / Disseny de llums: Punt de Fuga / Fotografia: Paco Amate – Pig Studio i Sílvia Poch / Disseny gràfic: Gerard Yanes / Vídeo: Eloi Cuevas

En Daniel i l’Elda són parella des de fa deu anys. No tenen fills, però sí que tenen un gos. Ell, aquesta tarda, ha treballat més que mai a la seva fusteria. També ha estat mirant fotos del viatge a Venècia, el primer viatge que van fer amb l’Elda.

Ara, passada la nit, està esperant que ella arribi. Vol apropar-s’hi, vol establir nous ponts per refer la seva relació malmesa des que va passar tot allò amb l’Anna. Finalment l’Elda arriba més tard que mai. Ha estat fent voltes per Girona, pels parcs i carrers, intentant pensar, intentant aclarir-se. I un cop a casa, l’actitud sol·lícita d’ell l’empeny a dir allò que creia que mai no diria. O això és el que sembla. Però mai res no és el que sembla.

Divendres
26
feb
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat