EL SILENCI DELS TELERS

Una obra de teatre amb la dona treballadora com a protagonista.

Finalitzat
DURADA:  75 minuts
Divendres 12 de març | 20:30 h

Idea original: Maria Casellas / Direcció: Ferran Utzet / Dramatúrgia: Anna Maria Ricart / Actrius: Maria Casellas i Andrea Portella / Escenografia: Martí Doy / Disseny sonor: Guillem Rodríguez / Disseny gràfic i foto cartell: Clàudia Portús / Assessorament tècnic: David Muñoz / Regidoria: Maria Serra / Producció executiva i comunicació: Maria Casellas i EMERGÈNcies

La Pilar i la Carme van viure i treballar tota la vida en una de les colònies tèxtils que van florir, a finals del segle XIX, a les ribes dels nostres rius. Tot i que les colònies van anar tancant a partir de la dècada dels 80 del segle passat, la Pilar i la Carme, d’alguna manera, encara són allà. Amb elles, reviurem el dia dia d’aquesta mena de món en miniatura que eren les colònies, tot resseguint els més de cent anys d’història que van transcórrer mentre encara funcionaven. Veurem passar la “Història” en majúscula mentre ens ocupem de les “petites històries” sovint oblidades o menystingudes, tot i que són imprescindibles per entendre realment una època.

La Pilar i la Carme donaran veu, doncs, a les “petites històries” de les diferents generacions de dones que van ser el motor de les fàbriques i també de la vida a les colònies.

Inspirat en el llibre El silenci dels telers, d’Assumpta Montellà.

Divendres
12
mar
Des de
15 €
Finalitzat