Oeconomia

Projecció emmarcada al cicle El Documental del Mes

Finalitzat
Divendres 09 d'abril | 20:00 h

Carmen Losmann. Alemanya (2020) 89 min. VO en alemany i anglès, subtitulada en català.

Direcció: Carmen Losmann / Producció: Hannes Lang, Mareike Wegener / Edició: Henk Drees, Carmen Losmann / Fotografia: Dirk Lütter / So: Peter Rösner, Till Röllinghoff, Etienne Haug, Detley Schmelzenbach / Música: Peter Rösner

En els darrers anys, el nostre sistema econòmic s’ha fet invisible i incomprensible. La sensació de que alguna cosa no funciona del tot bé l’ha tingut pràcticament tothom. Però, exactament, què és el que no funciona?

Capa a capa, Oeconomia revela les regles del capitalisme contemporani i com aquestes fan créixer sistemàticament el dèficit i la concentració de la riquesa. Amb astúcia i rigor, la pel·lícula analitza els aspectes més flagrants de l'economia capitalista, sovint invisibilitzats en les cobertures mediàtiques, fet que impossibilita comprendre la lògica que hi ha darrere de les estructures bàsiques que sostenen la nostra vida quotidiana.

Paradoxalment, l'economia només creix i els beneficis només son possibles quan hi ha endeutament. Un joc segueix instal·lat en la lògica de l’augment infinit de capital. Mostra el capitalisme signes d’esgotament? Ens trobem prop del seu final?

Per més informació: www.eldocumentaldelmes.com

 
Divendres
09
abr
Des de
3 €
Finalitzat