Trio Da Vinci

Música Clàssica

Comprar
12 €
Dissabte 18 de setembre | 20:00 h

Maria Florea, violí · Marion Platero, violoncel · Àlex Ramírez, piano

Fundat el 2018 entre Barcelona i París, en només tres anys el Trio Da Vinci s'ha convertit en una de les principals formacions emergents del panorama musical català.

La Maria, la Marion i l'Àlex han actuat, com a solistes o com a músics de cambra, en diverses de les principals sales de concert d'Europa: Cité de la Musique i teatre Champs Elysées de París, Concertgebouw d'Amsterdam, Mozarteum de Salzburg, Auditorio Nacional i Teatro Monumental de Madrid, Palau de la Música Catalana i Auditori de Barcelona, etc.

Inspirats i formats musicalment per alguns dels músics de cambra més destacats de les darreres dècades (Rainer Schmidt i Clemens Hagen del Hagen Quartett, Bernard Greenhouse del Beaux Arts Trio, Heime Müller de l’Artemis Quartet, o Christophe Coin del Quatuor Mosaïques, entre d’altres), el juny del 2018, esperonats per la gran complicitat sorgida entre ells i la passió que els uneix per la música de cambra, decideixen formar el Trio Da Vinci. Des de la seva fundació han actuat a Espanya, França i Àustria.

El passat mes de març van debutar com a trio a L'Auditori de Barcelona dins el festival “Emergents”. Aquest estiu han debutat també al prestigiós Festival Pablo Casals de Prades (França) i al Festival de Torroella de Montgrí. Aquesta tardor tenen previstes actuacions a la "Sala cu Orga" de Chisinau (Moldàvia), i al Théâtre de l'Alliance de París, realitzant un enregistrament en directe per France Musique (Radio France).

Recentment han guanyat la 14a edició del Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra (Terrassa), que els durà a actuar durant la propera temporada a algunes de les sales i festivals més emblemàtics del país (Palau de la Música Catalana, entre d'altres).

Organitza: Joventuts Musicals de Banyoles i Joventuts Musicals de Catalunya

En conveni amb: Ajuntament de Banyoles

Dissabte
18
set

Activitats relacionades

El nus la flor
Música i poesia
03.10.21 | 19:00 h
Auditori de l'Ateneu
Música
Andròmines
Cia. Samfaina de colors
23.10.21 | 12:00 h
Auditori de l'Ateneu
Música Teatre i dansa Activitats infantils i/o familiars
Les aventures del lleó vergonyós
Entrades exhaurides
Actual
Les aventures del lleó vergonyós
24.10.21 | 17:00 h
Auditori de l'Ateneu
Música Teatre i dansa Activitats infantils i/o familiars
Mariola Membrives
Concert III residència artística
06.11.21 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Música
Miquel Gil
Músiques modernes
13.11.21 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Música
Cayana
Espectacle emmarcat al festival FlamenGI
25.11.21 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Música Teatre i dansa