Millorem el món a través de la música

Amb Paco Viciana i Marc Grabulosa

Finalitzat
diumenge, 26 de novembre | 18:00 h
Compartir

La música, diuen, és un llenguatge universal. La música enalteix l’ànima, alegre els cors i  mou els nostres cossos al seu ritme. La música apropa persones, agermana cultures, atansa realitats, estreny vincles...

La música millora les persones, millora el món.

Banyoles Solidària, ONGDdel Pla de l’Estany, entre altres coses, treballa per millorar la vida dels germans de Condega (Nicaragua), Segundo Montes (El Salvador) i Kerewan i Sare Yewtou (Gàmbia). És per aquesta raó que organitza actes amb la finalitat de recaptar fons per les causes que convenen més a les comunitats germanes.

Aquestes ajudes que s’envien donen resposta a diferents temes de vital importància: assistència mèdica i escolar a nens i nenes amb altres capacitats, compra de materials escolars, subvencions per edificacions escolars, menjadors socials i cases comunals, ajudes per dignificar el treball de les dones als horts comunitaris, compra d’eines i maquinàries agrícoles...

Aquesta vegada s’organitza un concert d’en Paco Viciana, persona compromesa en causes solidàries i que ja ens ha ofert el seu art en altres ocasions.

Paco Viciana, pianista i compositor,oferirà l’espectacle La llum dins l’aigua.

I ens fa molta il·lusió comptar també amb la presència del jove músic Marc Grabulosa, guitarrista, cantant i gran col·laborador en tasques comunitàries.

Diumenge
26
nov
Des de
12 €
Finalitzat
Activitats relacionades
Lucia Fumero & Horacio Fumero
ds. 09.12.23 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Música
Manel Camp, Llibert Fortuny, Mireia Farrés
Jazznadal
dg. 17.12.23 | 18:00 h
Auditori de l'Ateneu
Música
2023
El cant de la Sibil·la
Cor de Teatre
dg. 24.12.23 | 19:00 h
Festes Música
2023
Concert de Sant Esteve
Veus de l'Estany: 50 anys cantant el Nadal
dt. 26.12.23 | 12:00 h
Festes Música