CALMA

Un solo de Guillem Albà

Comprar
12 €
DURADA:  1 hora i 15 minuts
Divendres 04 de desembre | 21:00 h
CALMA, amb Guillem Albà
CALMA, amb Guillem Albà

Direcció i interpretació: Guillem Albà / Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez i Guillem Albà / Música: Pep Pascual / Dramatúrgia: Alícia Serrat i Marc Angelet / Gest i titelles: Andreu Martínez / Moviment: Ariadna Peya / Visió externa: Segio Martínez i Joan Arqué / Disseny il·luminació: Genecha Gil / Direcció tècnica: Oriol Ibáñez / Construcció: L’Estaquirot Teatre, Alfred Casas i Xavi Arbonès / Direcció de producció i management: Blai Rodríguez

Guillem Albà ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i a l’hora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre a tothora” en el que vivim instal·lats.
Calma! Porta a l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica.
Amb el clown com a bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música; farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital.
Si val la pena corre tant, si estem fent el que realment ens omple, i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho tot.
Calma! És pur Guillem  Albà. El seu clown salvatge hi és present, la seva poètica no hi falta, i el seu missatge optimista i vital esdevé, finalment, catàrtic.
Divendres
04
des
Des de
12 €

Activitats relacionades

EL COL·LOQUI, amb en Peyu
Entrades exhaurides
EL COL·LOQUI
Amb en Peyu
29.11.20 | 19:00 h
Teatre Municipal
Teatre i dansa
FAIRFLY
Entrades exhaurides
FAIRFLY
Cia. La Calòrica
13.11.20 | 21:00 h
Teatre i dansa
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR